Netflix har meget at byde på, og mange vil gerne streame Netflix. Verden over. Men Netflix er en værre én, for Netflix har ikke det samme indhold i alle lande, og priserne for at streame Netflix er heller ikke ens for hvert land. Faktisk er priserne forskellige fra land til land, og indholdet kan også variere en hel del.

Det fedeste Netflix får du nok i USA. Her får du det hele. Men det billigste Netflix får du i Tyrkiet, til 17 kr. om måneden. Sådan. Hvad vedkommer det dig, spørger du? Du bor i Danmark og ser dansk Netflix. Ja, men med et abonnement på VPN kan du få tyrkisk Netflix til 17 kr., også selvom du bor i Danmark. Og tyrkisk Netflix har det samme indhold som dansk Netflix, og der er stadig danske undertekster.

I Danmark koster Netflix 79 kr. om måneden. I Tyrkiet som sagt 17. De 62 kr. du sparer pr. måned ved at abonnere på tyrkisk Netflix i stedet for dansk, er meget mere, end det koster dig at abonnere på en VPN-tjeneste. Så i stedet for at forære pengene til Netflix, kan du spare og samtidig få glæde af din VPN til mange andre ting. VPN handler jo ikke kun om at streame Netflix. Det handler også om sikkerhed.

Din VPN-udbyder krypterer din forbindelse, så ingen kan se, hvor du geografisk befinder dig. Du logger på VPN-udbyderens server, og du foregiver på den måde at befinde dig et andet sted end dér, hvor du rent faktisk er. Det giver dig privatliv online, og det beskytter dine enheder mod malware og hackere. Desuden giver brugen af VPN-udbyderens servere dig mulighed for at streame fra udenlandske tjenester.

Pointen med VPN er blandt andet, at langt de fleste af os streamer. Vi streamer udenlandske tjenester, når vi er hjemme i Danmark, og vi streamer dansk TV, når vi er i udlandet. For at få det til at fungere optimalt, for eksempel så vi undgår geoblokering, når vi er i udlandet og gerne vil se DR TV, er VPN løsningen.

Tilsvarende, når vi er hjemme i Danmark og gerne vil se Netflix, tilbyder VPN en løsning, så vi kan spare penge, og endda forbedre indholdet af det, vi streamer. Når du abonnerer på VPN, kan du for eksempel oprette abonnement på amerikansk Netflix for at få den fulde pakke. Du kan også abonnere på tyrkisk Netflix og får det samme indhold som Netflix i Danmark, men til markedets laveste pris. 17 kr. pr. måned.

Det er fuldt lovligt. Det er lovligt at have VPN, og det er lovligt at abonnere på Netflix. Når du har VPN, vælger du blot Tyrkiet som placering, går til Netflix og vælger dit abonnement, vælger og betaler. 17 kr. Så får du det samme indhold på Netflix som normalt i Danmark, men til 62 kr. mindre om måneden.